Stafier Holland BV – The supporting company
Nederlands Engels Duits Frans Espanol Italiaans Russisch

VOORBEELDEN


ZUIVEL. STAFIER CHEESE SUPPORT.


Al in 1981 ontwikkelde Stafier een roestvrij stalen plateau voor de rijping van kazen. Deze vinding was zo uniek dat er zelfs een modelbescherming werd verleend. De kaasproducenten zijn voortdurend op zoek naar plateaus die superieur zijn op de punten van vochtbeheersing, schimmelwerendheid, reiniging/hygiëne, behoud van geur en smaak en duurzaamheid. Rekening houdend met deze punten zijn de ontwerpen in de loop van de jaren verder verbeterd.

Dit resulteerde in een tweede generatie RVS kaasplateaus. Onderzoek door NIZO, Food Research toont aan dat de spreiding van gewichtverlies door indroog en de algehele kwaliteit van de kaas gelijk blijft wanneer de kaas gerijpt wordt op RVS. RVS heeft echter als voordeel in vergelijking met hout, dat het beter te reinigen is. Hierdoor verbetert de hygiëne in het kaaspakhuis en het risico van schimmeluitbraak verkleint. Een bijkomend voordeel is bovendien dat de kosten voor kaasrijping aanzienlijk teruggebracht kunnen worden. Stafier kaasplateaus voldoen dan ook aan de HACCP eisen.

De productenlijn voor de kaasopslag wordt gecompleteerd met kaasboxen. De opslagboxen worden uitgevoerd in verzinkt, gelakt of roestvast staal. Met weldoordachte constructies en door het gebruik van de beste materialen garandeert Stafier storingvrij werken en een lange levensduur.

Petfood


Voor de dierenvoedingsindustrie maakt Stafier geperforeerde RVS plateaus voor de sterilisatie van petfood. De trays passen in elk handlingsysteem, want de plateaus zijn voorzien van stapelcomponenten.

Food Trays


Stafier ontwikkelt en produceert voor tal van toepassingen foodtrays, onder meer voor het (vries)drogen van groente.

Voor de opslag van ingevroren artikelen in (vries)winkelinrichtingen is Stafier de ideale partner voor de levering van draadframes. Producten worden gemaakt in elke afmeting en altijd van de hoogste kwaliteit. Ook voor de vervaardiging van diverse soorten deegwaren levert Stafier oplossingen op maat.