Lan Handling Technologies

Bij Stafier zetten we ons dagelijks in voor de optimalisatie van productielijnen. Grensverleggend. Letterlijk en figuurlijk, want onze producten zorgen ervoor dat het productieproces zo efficiënt en duurzaam mogelijk verloopt. Daarbij leveren we maatwerk en zetten we graag dat stapje extra. Dit doen we allang niet meer alleen voor bedrijven binnen onze landsgrenzen. Want ook de buitenlandse markt ervaart de voordelen van een samenwerking. Zo sloegen we onlangs de handen ineen met Lan Handling Technologies om het proces voor een internationale diervoederleverancier te finetunen. Het doel? Een product leveren dat het sterilisatieproces optimaliseert en dat te integreren is in de bestaande productielijn. En laten we dat bij Stafier nu net heel goed kunnen. Hoe we te werk gingen lees je hier!

Het proces

Voor dit project leverden we sterilisatietrays die bij ons in de fabriek op maat gemaakt worden. Maar voordat de trays ons bedrijf in Zevenaar verlaten, is er al een heel proces aan vooraf gegaan, waarbij we niets aan het toeval overlaten. Dat begint al met het inventariseren van de wensen van de klant. Op basis van deze gegevens maken we tekeningen. Daarbij werkten we nauw samen met de engineeringsafdeling van Lan Handling Technologies. Uiteindelijk zorgt een system integrator – in overeenstemming met de handlingbouwer – ervoor dat alle losse onderdelen tot één productielijn gemaakt worden. Daarvoor wordt eerst het syteem getest, want je moet er toch niet aan denken dat de productielijn stil komt te vallen?

Het resultaat

Onze producten doorliepen de testen succesvol. Niet alleen een goed gevoel voor de klant, maar zeker ook voor ons. Wij zijn namelijk pas tevreden als ons product helemaal naar wens is van de handlingbouwer en de eindgebruiker. Zo doen we er alles aan om de productielijn succesvol te laten verlopen. En inderdaad, daarbij laten we niets aan het toeval over.

Benieuwd waar we jou mee kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Lan Handling Technologies