Sterilisatietrays

Innovatieve RVS trays voor het probleemloos steriliseren van alle soorten verpakkingen

Stafier is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van sterilisatietrays voor autoclaven/sterilisatoren. Doordat wij uitsluitend maatwerk leveren zijn onze trays geschikt voor alle soorten producten én voor iedere autoclave. Diverse wereldmerken in de voedingsindustrie passen onze sterilisatietrays succesvol toe binnen hun specifieke proces.

  • Techniek waar u op kunt vertrouwen;
  • Geschikt voor alle verpakkingen, inclusief flexibele pouches;
  • Hoogwaardige kwaliteit RVS – gegarandeerd een perfecte oppervlakteconditie;
  • Geschikt voor elk type autoclave – iedere afmeting is mogelijk;
  • Probleemloos toepasbaar in ieder handlingsysteem;
  • Naadloze integratie binnen uw productieproces.
Informatie aanvragen

Wij zorgen voor een probleemloos proces

Het steriliseren van voedingsmiddelen is een nauwkeurig proces. Om voedselveiligheid te garanderen sluiten wij alle risico’s uit. De sterilistatietrays van Stafier zijn altijd op maat ontworpen, zodat deze bijdragen aan een probleemloos proces. Onze innovatieve tray van hoogwaardig RVS zorgt ervoor dat er geen beschadigingen optreden tijdens het steriliseren van onder andere blikken, flessen, zakken en pouches. En doordat wij op maat afgestemde stapelsystemen ontwikkelen, kunt u eenvoudig meerdere verpakkingen tegelijkertijd behandelen én zorgeloos vervoeren.

De garanties van Stafier

Zekerheid in techniek
Op basis van uw tekening of specificaties ontwikkelen én produceren wij een kwalitatief hoogwaardig product. Zien wij mogelijkheden om optimalisaties aan te brengen waarmee u kosten bespaart óf efficiënter kunt werken, dan stellen wij deze proactief voor.

 

Zekerheid in levering
Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, bij Stafier hebben we er ons motto van gemaakt. U kunt dus niet alleen vertrouwen op een kwalitatief hoogwaardig product, maar óók een snelle levering en betrouwbaarheid van het materiaal.

Meedenken vanuit het proces
Van engineering tot productie: onze specialisten denken tijdens het gehele proces met u mee. Samen met u gaan wij voor het beste resultaat: een product van de allerbeste kwaliteit, waarmee u écht uw proces verbetert.

Kunnen wij met u meedenken? Laat het ons weten!

Wilt u meer weten over onze sterilisatietrays? Wij denken graag mee over uw project. Neem gerust contact met ons op.

Stel uw vraag