Sterilisatietrays

Bespaar kosten zonder kwaliteitsverlies
Optimaliseer uw productielijn met sterilisatietrays

In een productielijn kunnen de kleinste aanpassingen al voor grote verbeteringen zorgen én kosten besparen. Denk aan de juiste sterilisatietrays en een partner die vanaf het ontwerp met u meedenkt. Zo profiteert u van:

  • Verlaging van de energiekosten
  • Optimalisatie van het productieproces
  • Versnellen van de productietijd
Neem direct contact op

Sluit risico’s uit: ga voor een probleemloos proces

Het steriliseren van voedingsmiddelen is een nauwkeurig proces. Daarbij moet de voedselveiligheid gegarandeerd worden en wil je te allen tijde voorkomen dat de productielijn stilvalt. Logisch, want dat kost niet alleen heel veel geld, ook de reputatie van uw onderneming staat daarmee op het spel. Daarom loont het zich om naar optimalisaties in de productielijn te kijken. Zo is er veel winst te behalen door uw sterilisatietrays onder de loep te nemen. Stafier helpt daarbij, waarbij u profiteert van onze jarenlange ervaring. Deze kennis zetten wij namelijk in bij het maken van sterilisatietrays voor klanten over de hele wereld.

Kies een partner met eigen engineersafdeling

Een partner met een eigen engineersafdeling is hierbij onmisbaar. Deze afdeling maakt een ontwerp om uw huidige sterilisatietrays te optimaliseren voor energiebesparing en het versnellen van het productieproces. De ontwerpen worden gebaseerd op semiautomatische of volledig automatische handlingoplossingen. Voor ons is het hebben van een eigen engineersafdeling een belangrijke schakel in het proces. Onze engineers bijten zich vast in de meest complexe vraagstukken. En dat wordt gewaardeerd, want gerenommeerde, internationale bedrijven weten ons al jaren te vinden.

De voordelen van geoptimaliseerde sterilisatietrays

Kostenbesparing en duurzaamheid
Verminder kosten door efficiënt energiegebruik

 

Betrouwbaarheid en continuïteit
Voorkom het stilvallen van het productieproces én versnel de productietijd

Klaar voor de toekomst
Moderniseer de productielijn en wees op de toekomst voorbereid.

Sterilisatietrays voor elke productielijn

Elke productielijn is uniek. Onze sterilisatietrays worden dan ook op maat gemaakt om het meest optimale resultaat te behalen. Dit doen we voor onder andere continuous-, batch- en pilot retorts. Wij houden in het ontwerp rekening met uw specifieke Autoclaaf. Denk aan statische, roterende of oscillerende retorts, stoom- en waterspray of een combinatie van beiden, cascade watersystemen en warmteverdeling.

De kenmerken van onze op maat gemaakte sterilisatietrays:

  • Geschikt voor alle verpakkingen, inclusief flexibele pouches;
  • Hoogwaardige kwaliteit RVS, gegarandeerd perfecte oppervlakteconditie
  • Geschikt voor elk type autoclave, iedere afmeting mogelijk
  • Probleemloos toepasbaar in elk handlingssysteem
  • Naadloze integratie in bestaand productieproces

Onze werkwijze

Dagelijks werken we aan de meest complexe uitdagingen. Zo helpen wij bedrijven groeien. Ons team van engineers denkt vanaf het eerste moment met u mee. Welke kansen en optimalisaties zijn er? Hoe kan het sterilisatieproces efficiënter? Het zijn slechts enkele vraagstukken waar onze technische koppen zich over buigen.

Doordat wij de productie in eigen huis hebben, volgen wij het proces nauwkeurig. Want alleen door niets aan het toeval over te laten zorgen wij ervoor dat het allerbeste product wordt geleverd. En heeft u vragen? Dan zijn wij er ook voor u.

Neem direct contact op