Salesagent Tony Land: ‘Het grootste voordeel van Stafier? Vanaf het ontwerp wordt er meegedacht’

5 feb 2024

“Ik werk nog helemaal niet zo lang met Stafier samen, pas 22 jaar”, grapt Tony Land, salesagent voor het Verenigd Koninkrijk voor Stafier, wanneer hem gevraagd wordt naar de samenwerking. Met deze zin is het direct duidelijk dat we te maken hebben met een zeer ervaren iemand, die zijn kennis en expertise graag inzet om zijn klanten optimaal te bedienen. Een aanpak die past bij Stafier. Lees maar mee!

Als salesagent werkt Tony elke dag met veel plezier voor Stafier. “Het is een bedrijf dat heel klantgericht te werk gaat. Naast een flexibele aanpak staat er ook een goed en specialistisch team klaar om de klant verder te helpen. Dreigt een levering bijvoorbeeld langer te duren dan de klant wenst, dan doen ze er alles aan om dit te verkorten. Ze zoeken altijd naar een oplossing en daarmee onderscheiden ze zich van andere aanbieders. Echte teamplayers zijn het”, vertelt Tony enthousiast.

Meedenken op alle vlakken

Tony werkt al sinds dat hij twintig is in de keramische industrie. Daarbij deed hij direct ervaring op met oplossingen voor het drogen van stenen en dakpannen. “Sinds 2001 werk ik voor Stafier, waarbij ik mijn kennis goed kan inzetten. Ik ben blij dat ik in de UK Stafier mag vertegenwoordigen. Klanten waarderen de producten ook. Ik krijg nooit klachten. Dat komt ook omdat Stafier altijd meedenkt, zowel vanuit technisch als commercieel oogpunt.”

Maatwerk maakt het verschil

“Er zijn in de UK ook wel bedrijven die soortgelijke producten als die van Stafier aanbieden, maar die zijn een stuk kleiner en heel eerlijk gezegd ook niet zo goed. Daarnaast is het grote voordeel dat Stafier van ontwerp tot productie alles in eigen huis heeft. Zo kan er altijd een passende oplossing gevonden worden voor een klant. Andere bedrijven missen de kennis en bieden geen andere oplossingen omdat ze geen engineeringafdeling hebben. Zij kopiëren eigenlijk bestaande producten. Wat Stafier biedt is maatwerk en dat maakt echt het verschil.”

Benieuwd waar we jou mee kunnen helpen? Neem gerust eens contact op met een van onze specialisten.

Terug naar overzicht