Stafier verlegt grenzen

20 jul 2023

Op alle vlakken meedenken met de klant

Bij Stafier denken wij mee met onze klanten, ook wanneer we hiervoor de oceaan moeten oversteken. Daarom vliegen twee van onze specialisten binnenkort naar één van onze klanten in Amerika! Benieuwd wat ze daar gaan doen? Lees snel verder!

Aan deze klant leveren wij op maat gemaakte industriële frames. Daarvoor worden de eerste negen containers binnenkort verscheept naar Amerika. En als ons vermoeden klopt, dan volgen er daarna nog 11 containers!

Van product tot logistiek

Niet alleen hebben wij binnen de wensen van de klant meegedacht in de productie van de industriële frames, maar ook in het volledige transport. We hebben hierbij gekeken naar het complete plaatje: van efficiëntie tot kosten. Om volume te verminderen in het transport, hebben wij voorgesteld om de frames ter plaatse te assembleren in plaats van dat in Nederland al te doen. Dat scheelt niet alleen in transportvolume, maar ook in de kosten!

Ook dat is service van Stafier

Dat de industriële frames nog geassembleerd moeten worden wanneer ze geleverd zijn, betekent dat er ook de nodige tools en kennis die kant op moet. Bij de industriële frames leveren wij daarom niet alleen lasmallen mee, maar vliegen er ook twee monteurs in. Zij weten alles over het monteren van de industriële frames en gaan deze kennis overbrengen op de lokale lassers bij onze klant. Zo krijgen zij de know how om de producten zelf goed te monteren. Een mooi voorbeeld van hoe wij onze klanten bijstaan.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Terug naar overzicht