Stafier verwelkomt leden van ECTS in Zevenaar

27 feb 2023

In 2022 is onze managing director Stefan de Pooter namens Stafier toegetreden tot het bestuur van de European Ceramic Technology Suppliers (ECTS). Wij waren al langer lid van deze werkgroep, maar sinds vorig jaar is Stafier ook toegetreden tot het bestuur. Twee keer per jaar komen alle leden van de ECTS samen om de toekomst van de keramische industrie te bespreken. In april is het de beurt aan nieuwe boardmember Stafier om de leden in Zevenaar te verwelkomen. Wij vertellen meer.

Stafier neemt haar rol binnen de keramische markt serieus. Onze managing director ziet de toetreding tot het ECTS-bestuur dan ook als een mooie kans om nóg meer ondersteunend te zijn aan de keramische markt.

De toekomst van de keramische industrie

Naast meetings met alleen de boardmembers, komen alle ECTS-leden twee keer per jaar fysiek samen. Zo staat er binnenkort een tripje naar De Liemers op de planning. “In april 2023 komt de complete werkgroep naar Zevenaar toe, waar we ze verwelkomen bij Stafier”, licht Stefan toe.

“Tijdens zo’n meeting staat de toekomst van de keramische industrie centraal. Zo gaat het bijvoorbeeld over het aanboren van nieuwe markten, maar ook over de uitdagingen binnen de keramische sector en mogelijke oplossingen.”

Binnenkijken bij Stafier

Naast het inhoudelijke aspect nemen de ECTS-leden tijdens zo’n trip ook een kijkje bij elkaar in de keuken. “Mooi om op die manier van elkaar te leren. En natuurlijk onze service en support richting onze klanten te blijven verbeteren én de branche te versterken!”, laat Stefan weten. De ECTS-meeting vindt plaats op 20 en 21 april 2023.

Het ECTS-bestuur bestaat van 2022 – 2025 uit de volgende bedrijven: Sabo, VHV Anlagenbau, Talleres Felipe Verdés en Stafier. Na drie bestuursjaren wordt het stokje overgedragen aan andere toeleveranciers binnen de keramische industrie.

Terug naar overzicht