Henri Willig Kaas B.V.

Henri Willig en Stafier Holland zijn beide familiebedrijven met een lange historie in de kaasindustrie. Hierdoor zijn het geen onbekenden voor elkaar. Het eerste contact stamt nog uit de vorige eeuw.

In 1990 heeft Stafier een HY-Board (destijds nog ‘kaasplateau’ genoemd) ontwikkeld voor kleine Goudse kazen. Het bijzondere aan dit speciale HY-Board is dat er kommetjes in gemaakt zijn waardoor de kazen stabieler op de planken blijven liggen. Daarnaast bevat het een perforatiepatroon dat de juiste rijping stimuleert.

Deze HY-Boards zijn zeer geschikt voor de productie van baby-Goudakazen van Henri Willig. Hier is in 1994 dan ook een eerste batch HY-Boards geleverd die nog steeds naar alle tevredenheid worden gebruikt. Omdat roestvast staal (RVS) een duurzaam materiaal is dat je goed kunt reinigen kent het een lange levensduur. Hierdoor heeft Henri Willig al geruime tijd de meest hygiënische oplossing in het rijpingsproces van kazen.

Mede door de enorme groei van Henri Willig heeft Stafier Holland de afgelopen jaren verschillende keren een nieuwe levering HY-Boards mogen leveren om de groeiende kaasopslag van Henri Willig te faciliteren.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Henri Willig Kaas B.V.

Alles wat wij maken is op maat gemaakt ... op uw maat.

Lees meer